Consola Microsoft Xbox One X 1Tb Playerunknown’s Battlegrounds: vezi pareri Consola Microsoft Xbox One X 1Tb Playerunknown’s Battlegrounds si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola Microsoft Xbox One X 1Tb Playerunknown’s Battlegrounds: cauti un pret ieftin? Consola Microsoft Xbox One X 1Tb Playerunknown’s Battlegrounds are pretul de 2199 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 26% pe https://www.emag.ro/consola-microsoft-xbox-one-x-1tb-playerunknown-s-battlegrounds-59691/pd/DCD4VQBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Consola Microsoft Xbox One X 1TB Playerunknown’s Battlegrounds este un produs lansat de Microsoft, la data de 27.07.2018.

Joaca la o calitate superioara cu noua consola Xbox One X Experimenteaza cu 40% mai multa putere decat orice alta consola 6 teraflopi de putere grafica de procesare si un player Blu-ray de 4K ofera jocuri de divertisment mai pline de distractie. 

Joaca-te cu cea mai mare comunitate de jucatori pe cea mai avansata retea multiplayer!

Capabilitati video:

Unitate de disc optica Blu-ray 4K UHD. HDMI 2.0b (iesire), 2160p @ 60Hz, AMD FreeSync. Suport HDR10

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma Xbox One
Culoare Multicolor

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica Fara unitate optica
Capacitate stocare 1 TB

Click aici pentru comanda

Cauta Consola Microsoft Xbox One X 1Tb Playerunknown’s Battlegrounds la reducere de Black Friday 2022.