Consola Microsoft Xbox One X, 1TB, Negru + Shadow of the Tomb Raider: vezi pareri Consola Microsoft Xbox One X, 1TB, Negru + Shadow of the Tomb Raider si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola Microsoft Xbox One X, 1TB, Negru + Shadow of the Tomb Raider: cauti un pret ieftin? Consola Microsoft Xbox One X, 1TB, Negru + Shadow of the Tomb Raider are pretul de 2199 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 14% pe https://www.emag.ro/consola-microsoft-xbox-one-x-1tb-negru-shadow-of-the-tomb-raider-129145/pd/DWCQ6VBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Shadow of the Tomb Raider Traieste momentul decisiv al Larei Croft, in care devine vanatorul de morminte. In Shadow of the Tomb Raider, Lara trebuie sa supravietuiasca in jungla mortala, sa descopere morminte terifiante si sa depaseasca cea mai grea perioada a existentei sale. In timp ce incearca sa salveze omenirea de apocalisa mayasa, Lara se va transforma in vanator de morminte, asa cum i-a fost predestinat.

Supravietuieste si prospereaza in cel mai periculos loc de pe Pamant Invata sa faci fata junglei nemiloase pentru a supravietui. Exploreaza medii subacvatice pline cu crevase si sisteme de tuneluri complexe.

Fii una cu jungla Beneficiind de armament inferior si depasita numeric, Lara trebuie sa foloseasca jungla in avantajul sau. Loveste subit si dipari ca un jaguar, foloseste noroiul pentru a te camufla si insufla teama printre inamici pentru a produce haos.

Descopera morminte intunecate si brutale Mormintele sunt mai terifiante ca oricand si sunt pline de puzzle-uri mortale. Vei avea nevoie de tehnici avansate pentru a le putea accesa.

Descopera istoria Descopera un oras ascuns si exploreaza cel mai mare hub gasit vreodata intr-un joc Tomb Raider.

Cea mai puternica consola din lume!

Cu pana la 40% mai multa putere fata de orice alta consola. Traieste adevarata experienta 4K!

Gaming 4K

Bucura-te acum de adevarata experienta 4K, pe Xbox One X, unde actiunea din jocuri prinde viata cu ajutorul celor de 6 Teraflopi care asigura puterea necesara pentru procesarea grafica.

Blu-ray 4K si streaming

Priveste filme Blu-ray, streaming video UHD inregistreaza clipuri din jocurile tale preferate in rezolutie 4K @ 60fps.

Beneficiile HDR

Experiente mult mai bogate, culori mult mai luminoase in jocuri. Cu un raport de contrast crescut intre lumina si intuneric, tehnologia High Dynamic Range aduce adevarat profunzime vizuala a jocurilor.

Design cursiv si distinctiv

Din orice unghi te-ai uita, consola Xbox One X prezinta o serie de linii cursive si fluide, care ofera consolei un aspect distinctiv si elegant care va fi indragit de orice utilizator care o zareste, iar cand vine vorba de dimensiunea si greutatea acesteia, cele doua aspecte au fost optimizate astfel incat sa se integreze cu brio in casa ta cu un minim de efort.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma Xbox One
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica Blu-Ray
Capacitate stocare 1 TB

Click aici pentru comanda