Consola Microsoft Xbox One X, 1TB, Alb + Fallout 76: vezi pareri Consola Microsoft Xbox One X, 1TB, Alb + Fallout 76 si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola Microsoft Xbox One X, 1TB, Alb + Fallout 76: cauti un pret ieftin? Consola Microsoft Xbox One X, 1TB, Alb + Fallout 76 are pretul de 2199 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 10% pe https://www.emag.ro/consola-microsoft-xbox-one-x-1tb-alb-fallout-76-132136/pd/DVR7Z5BBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Fallout 76 Bethesda Game Studios, creatorii jocurilor Skyrim si Fallout 4, iti ofera bun venit in Fallout 76, prequel-ul online in care fiecare supravietuitor este o persoana reala. Colaborati – sau nu – pentru a supravietui. Sub amenintarea anihilarii nucleare, vei experimenta cea mai mare si mai dinamica lume creata vreodata in universul legendar Fallout.

Reclamation Day Reclamation Day, 2102. La 25 de ani de la caderea bombelor, tu si camarazii tai Valut Dwellers – alesi dintre cei mai buni si mai inteligenti ai natiunii – veti pasi in America post-nucleara. Joaca singur sau fa echipa cu alti jucatori si exploreaza, indeplineste quest-uri, construieste si supravietuieste celor mai mari amenintari.

Vei iesi in evidenta Modul multiplayer soseste in sfarsit in lumea de tip deschis a RPG-urilor Bethesda Game Studios. Creaza-ti propriul personaj folosind sistemul S.P.E.C.I.A.L. si urmeaza propria cale intr-un desert nou si salbatic, cu sute de locatii. Indiferent ca vei calatori singur sau impreuna cu prietenii, o aventura noua si unica Fallout te asteapta.

Splendoare montana Noua tehnologie grafica, de iluminare si de landscaspe aduce la viata sase regiuni distincte din West Virginia. De la padurile Appalachia pana la zonele toxice din Cranberry Bog, fiecare regiune are propriile riscuri si recompense. America post-nucleara nu a aratat niciodata mai bine!

Un nou vis american Foloseste noua platforma de construire si asamblare (C.A.M.P.) pentru a construi si mestesugi in orice locatie din lume. C.A.M.P.-ul tau iti va oferi adapost, provizii si protectie. Il poti folosi si pe post de magazin pentru a face comert de bunuri cu alti supravietuitori. Dar fii atent, nu toti vor fi vecini buni.

Puterea atomica Deblocheaza accesul la arma suprema – rachetele nuclare – de unul singur sau impreuna cu alti supravietuitori. Aceasta va crea si o zona cu nivel ridicat cu resurse rare si pretioase. Vei alege sa protejezi sau sa dezlantui puterea atomica? Decizia este in mainile tale.

Acces B.E.T.A (Break-it Early Test Aplication)

Fii printre primi care ies la lumina! Precomanda pentru a primi acces la beta-ul Fallout 76. *Necesita abonament Xbox Live pentru a accesa modul multiplayer online. Jocul este de tip online-only si necesita conexiune la internet pentru a putea fi jucat. Cea mai puternica consola din lume!

Cu pana la 40% mai multa putere fata de orice alta consola. Traieste adevarata experienta 4K!

Gaming 4K

Bucura-te acum de adevarata experienta 4K, pe Xbox One X, unde actiunea din jocuri prinde viata cu ajutorul celor de 6 Teraflopi care asigura puterea necesara pentru procesarea grafica.

Blu-ray 4K si streaming

Priveste filme Blu-ray, streaming video UHD inregistreaza clipuri din jocurile tale preferate in rezolutie 4K @ 60fps.

Beneficiile HDR

Experiente mult mai bogate, culori mult mai luminoase in jocuri. Cu un raport de contrast crescut intre lumina si intuneric, tehnologia High Dynamic Range aduce adevarat profunzime vizuala a jocurilor.

Design cursiv si distinctiv

Din orice unghi te-ai uita, consola Xbox One X prezinta o serie de linii cursive si fluide, care ofera consolei un aspect distinctiv si elegant care va fi indragit de orice utilizator care o zareste, iar cand vine vorba de dimensiunea si greutatea acesteia, cele doua aspecte au fost optimizate astfel incat sa se integreze cu brio in casa ta cu un minim de efort.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma Xbox One
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica Blu-Ray
Capacitate stocare 1 TB

Click aici pentru comanda