Consola Microsoft Xbox One S 1 TB + Joc Forza Horizon 4: vezi pareri Consola Microsoft Xbox One S 1 TB + Joc Forza Horizon 4 si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola Microsoft Xbox One S 1 TB + Joc Forza Horizon 4: cauti un pret ieftin? Consola Microsoft Xbox One S 1 TB + Joc Forza Horizon 4 are pretul de 1320 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 26% pe https://www.emag.ro/consola-microsoft-xbox-one-s-1-tb-joc-forza-horizon-4-xb1tbfh4/pd/D5Q0M4BBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Singura consola cu Blu-Ray 4K, video streaming 4K si HDR
Xbox One S propune un design revizuit, consola fiind cu 40% mai mica decat modelul precedent, sursa de alimentare fiind acum inclusa in carcasa consolei.

Controller-ul Xbox Wireless

Noul controller Xbox dispune de un design elegand si simplificat, manere texturate si tehnologie Bluetooth pentru jocuri pe dispozitive Windows 10. Bucurati-va de un buton personalizat si de o raza wireless extinsa si conectati cu orice set compatibil de casti cu mufa jack 3.5mm.

IR Blaster

Configureaza-ti consola pentru a putea porni alte dispozitive, precum televizorul sau receiver-ul audio/video prin cablu sau satelit. Datorita acestei configuratii, poti lasa orice fel de telecomanda in spate.

High Dynamic Range

Experiente mult mai bogate, culori mult mai luminoase in jocuri precum Gears of War 4 si Forza Horizon 3. Cu un raport de contrast crescut intre lumina si intuneric, tehnologia High Dynamic Range aduce adevarat profunzime vizuala a jocurilor.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma Xbox One
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica Blu-Ray
Capacitate stocare 1 TB

Click aici pentru comanda
Multumit de produs, singura problema a fost adaptorul de priza care nu a functionat, a trebuit sa cumpar altul.

Vine la pachet cu cod pentru joc, cod Xbox Game Pass o luna, cod Xbox live gold 14 zile.
Este un produs foarte bun ?i ieftin pentru un Xbox one ?i forza Horizon 4

Cauta Consola Microsoft Xbox One S 1 TB + Joc Forza Horizon 4 la reducere de Black Friday 2022.