Consola jocuri retro, mini, 620 de jocuri, gri, Gonga: vezi pareri Consola jocuri retro, mini, 620 de jocuri, gri, Gonga si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Consola jocuri retro, mini, 620 de jocuri, gri, Gonga: cauti un pret ieftin? Consola jocuri retro, mini, 620 de jocuri, gri, Gonga are pretul de 241 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 38% pe https://www.emag.ro/consola-jocuri-retro-mini-620-de-jocuri-gri-gonga-go049/pd/DH59W6BBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Daca esti nostalgic dupa jocurile anilor ’90, te poti bucura de ele in continuare cu ajutorul acestei console de joc. Poti sa inveti copiii jocurile copilariei tale , poti sa faci un concurs intre prieteni pentru a anima petrecerile si a le face greu de uitat. Poti sa te bucuri de cele 620 de jocuri retro cu care vine acesta. Cu un design ergonomic, dispune de butoane precise ce pot fi configurate cu usurinta, si poti sa te bucuri de joaca de pe canapea. Poti conecta cu usurinta consola la televizor, pentru ca tu sa te poti juca de pe un ecran mai mare. Datorita simplitatii sale, si modului de utilizare confortabil, te poti bucura de consola impreuna cu copiii, jocurile clasice nefiind periculoase pentru dezvoltarea acestora. Te poti juca jocuri clasice ca: Super Mario Bros., Donkey Kong, The Legend of Zelda, PAC-MAN, Dr. Mario, Mega Man, Final Fantasy, si multe altele. Aceasta consola de jocuri este un cadou ideal pentru nostalgicii acelor ani. Caracteristici principale: Dimensiunea consolei: 13 * 4,5 * 10cm Greutate totala: 790g Semnal TV: NTSC / PAL Consola de jocuri: Pentru 8 biti, nu accepta carduri de joc Alimentare: AC 110-220V Controler: Controler dual cu fir Built-in 620 de jocuri, distractie nesfarsita si bucurie! 1 consola + 2 controlere. perfect pentru 2 parteneri. Elemente de inalta calitate, satisface toate nevoile dvs. Pachetul include: 1 * Consola de jocuri 2 * Controlere de joc 1 * Cablu pentru TV 1 * Manual de utilizare 1 * Lista de jocuri 1 * Cutie de ambalare

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma My Arcade
Jocuri incluse 620
Numar gamepad/controller 2
Culoare Gri

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica Fara unitate optica
Capacitate stocare 1 MB

Click aici pentru comanda