Ceas smartwatch E-boda Time 330, Slot SIM, Negru: gaseste specificatii, preturi reduse la smartwatch-uri si gaseste smartwatch E-BODA la pret ieftin.

Daca esti in cautarea unui ceas inteligent sau smartwatch ieftin pentru tine sau cei dragi, venim in ajutorul tau cu o recomandare a unui model. Iti recomandam un smartwatch sub 250 lei la reducere. Citeste in continuare recenzia produsului pentru a vedea daca se merita sa il cumperi. Il poti gasi la reducere sau resigilat mai ieftin pe https://www.emag.ro/ceas-smartwatch-e-boda-time-330-slot-sim-negru-5949023218809/pd/D5PQ07BBM/

Reduceri ceas smartwatch E-boda Time 330: Ceas smartwatch E-boda Time 330, Slot SIM, Negru il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru reducerile frecvente si serviciile oferite.

Mai multe poze aici >>

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii Ceas smartwatch E-boda Time 330, Slot SIM, Negru Click aici ! Specificatii: Stil: Sport Functii: Camera Apelare Agenda Buna, Ce promite in descriere face fara probleme, aspect placut la exterior, bateria tine o zi conectat cu telefonul, bateria se incarca relativ repede. Recomand cu 160 lei nu cumperi nimic mai bun:)

Click aici pentru comanda

Ceas smartwatch E-boda Time 330, Slot SIM, Negru E-Boda Smart Time 330 Pentru functionarea corecta a smartwatch-ului este necesara instalarea aplicatiei Fun Run. Smartwatch-ul E-Boda Smart Time 330 Preia apelurile atunci cand este conectat la un smartphone prin Bluetooth. Principale functii ale smartwatch-ului E-Boda Smart Time 330 sunt: – afiseaza agenda telefonica a smartphone-ului la care este conectat; – apelarea si convorbire direct din smartwatch; – afiseaza diverse notificari si mesajele SMS; – afiseaza istoricul apelurilor; – cand este conectat la smartphone se poate folosi pentru a controla camera foto de la distanta; – monitorizeaza somnul prin intermediul aplicatiei; – memento sedentar; – alarma; – cronometru; – prin intermediul functiei pedometru acesta indica pasii realizati; – afiseaza calendarul; – functie anti-pierdere. Descopera ofertele si alege un smartwatch potrivit tie, cu functii de monitorizare somn, nivel oxigen, pedometru, smartwatch-uri rezistente la apa sau cu vibratii si notificari la mesaje sau apeluri. Gasesti si bratari fitness sau smartwatch cu aplicatii precum Facebook, Whatsapp, care iti arata vremea, atat pentru Android, cat si iOS. Foloseste bratarile cu bluetooth pentru a monitoriza pasii, somnul, puls, tensiune, temperatura, calorii arse sau nivelul de oboseala, pentru sporturi precum inot, ciclism, jogging sau alergare, sau care sa iti permita sa raspunzi la apeluri.