Ceas Smartwatch E-Boda Smart Time 200, Argintiu: gaseste specificatii, preturi reduse la smartwatch-uri si gaseste smartwatch E-BODA la pret ieftin.

Daca esti in cautarea unui ceas inteligent sau smartwatch ieftin pentru tine sau cei dragi, venim in ajutorul tau cu o recomandare a unui model. Iti recomandam un smartwatch sub 250 lei la reducere. Citeste in continuare recenzia produsului pentru a vedea daca se merita sa il cumperi. Il poti gasi la reducere sau resigilat mai ieftin pe https://www.emag.ro/ceas-smartwatch-e-boda-smart-time-200-argintiu-5949023217468/pd/DMV522BBM/

Reduceri ceas smartwatch E-Boda smart Time 200: Ceas Smartwatch E-Boda Smart Time 200, Argintiu il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru reducerile frecvente si serviciile oferite.

Mai multe poze aici >>

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii Ceas Smartwatch E-Boda Smart Time 200, Argintiu Click aici ! Specificatii: Stil: Casual Material curea/bratara: Silicon Un produs interactiv si destul de util. Meniul usor de accesat, cat si functiile ofera posibilitatea de a vizualiza destul de rapid informatiile utile. Avantajul garantiei ofera siguranta.

Click aici pentru comanda

Ceas Smartwatch E-Boda Smart Time 200, Argintiu Detalii: Smartwatch-ul E-Boda Smart Time 200 se poate folosi independent de telefon avand slot SIM sau conectat la un smartphone prin Bluetooth. Principale functii ale smartwatch-ului E-Boda Smart Time 200 sunt: agenda telefonica proprie cu pana la 500 de numere, apelarea si convorbire direct din smartwatch, afiseaza diverse notificari si mesajele SMS, afiseaza istoricul apelurilor, cand este conectat la smartphone se poate folosi pentru a controla camera foto de la distanta, redare fisiere audio, monitorizeaza somnul prin intermediul aplicatiei, memento sedentar, alarma, cronometru, prin intermediul functiei pedometru acesta indica pasii realizati, afiseaza calendarul, functie anti-pierdere. Atentie: Inainte de a introduce cartela nano sim in smartwatch-ul E-Boda Smart Time 200 aceasta trebuie introdusa intr-un telefon pentru eliminarea codului pin. Pentru functionarea corecta a smartwatch-ului E-Boda Smart Time 200 este necesara instalarea aplicatiei BTnotification. Descopera ofertele si alege un smartwatch potrivit tie, cu functii de monitorizare somn, nivel oxigen, pedometru, smartwatch-uri rezistente la apa sau cu vibratii si notificari la mesaje sau apeluri. Gasesti si bratari fitness sau smartwatch cu aplicatii precum Facebook, Whatsapp, care iti arata vremea, atat pentru Android, cat si iOS. Foloseste bratarile cu bluetooth pentru a monitoriza pasii, somnul, puls, tensiune, temperatura, calorii arse sau nivelul de oboseala, pentru sporturi precum inot, ciclism, jogging sau alergare, sau care sa iti permita sa raspunzi la apeluri.

Cauta Ceas Smartwatch E-Boda Smart Time 200, Argintiu la reducere de Black Friday 2022.