Banda de alergare EVERFIT TFK 700, Putere Maxima 3.75 CP, Suprafata de alergare 50 / 141 cm, Inclinatie Electrica, FIltru EMC Pliabila: Cauti aparate fitness bune sau profesionale? Iti recomandam benzi de alergare pentru fitness, daca vrei sa faci sport sau sa slabesti, precum si pentru recuperare.

Poti gasi banda de alergare EVERFIT TFK 700 la reducere sau resigilata mai ieftin aici: Verifica pret aici !

Reduceri banda de alergare EVERFIT TFK 700: Banda de alergare EVERFIT TFK 700, Putere Maxima 3.75 CP, Suprafata de alergare 50 / 141 cm, Inclinatie Electrica, FIltru EMC Pliabila il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru reducerile frecvente si serviciile oferite.

Mai multe poze aici >>

Recenzii: pentru a vedea pareri si recenzii banda de alergare EVERFIT TFK 700 Click aici!

Vremea de afara nu este favorabila si nu ai cum sa iesi la alergat pentru ati face antrenamentul? Banda de alergare EVERFIT TFK 700 este solutia ideala pentru domiciliu tau, mai ales ca are un motor puternic de maxim 3.75 cp, structura rezistenta de pana la 120 kg, o suprafata de alergare de 50 / 141 Cm si este pliabila, ocupand foarte putin spatiu. Date tehnice: • Dimensiune: 1960 x 830 x 1360 mm • Dimensiune pliata: 1070 x 830 x 1665 mm • Greutate maxim admisa: 120 kg • Inclinatie: electrica- 15% • Programe de antrenament: 1 program liber, 3 programe target, 12 programe presetate, 3 Useri, HRC • Putere continua: 2.75 cp • Putere maxima: 3.75 cp • Viteza: 1 km/h – 20km/h • Sistem de amortizare: 4 puncte de amortizare Air Cushions • Certificare: CE-ROHS-EN957 • Roti de transport: Da • Senzori de puls pe manere FILTRU EMC In apropierea dispozitivelor electronice si a sistemelor de control, se afla adesea echipament de putere inalta si alimentate in aceste conditii este posibil ca circuitele electronice sa fie afectate de componente electrice intr-un mod in care pot afecta buna functionare a echipamentelor.Aceste interferente sunt cauzate de probleme de alimentare, distorsiuni de armonice si de tensiuni tranzitorii. Interferentele purtate de cabluri pot fi divizate in doua grupe : asimetrice si simetrice. Interferentele simetrice apar pe firul de faza ce are ca referinta firul de nul.Trecerea interferentelor de la si inspre victima da nastere unei diferente de potential, care pot fi reduse de conectarea unui capacitor. Interferentele asimetrice. Aceste interferente au ca referinta pamantul.Ele apar pe firul de faza si pe firul de nul, amandoua avand ca referinta firul de impamantare.Prin implantarea unui capacitor inaintea unei potentiale victime, interferentele pot fi reduse semnificativ. In realitate un mix al celor doua tipuri de interferente vor fi intalnite. Filtrele sunt folosite pentru a atenua interferentele conduse fara a afecta sursa.Aceste filtre atenueaza efectiv interferentele ce vin din exterior care pot afecta echipamentul sensibil cat si interferentele ce ies din sistem de la echipament, care pot intra in sistemul de alimentare. Ruta semnalelor cu interferente:

Comanda aici !

Specificatii CARACTERISTICI GENERALE Tip Electrica Nivel pregatire Incepatori Intermediari Avansati Experti Sport Fitness Alergare Numar programe 20 Tip inclinatie Electrica Procentaj inclinatie (%) 15 Viteza maxima 20 km/h Viteza minima 1 km/h Putere motor 3.75 cp Computer de antrenament Da Valori masurate Distanta Calorii Puls Culoare Negru DIMENSIUNI Greutate maxima suportata 120 Kg Cauta pe site-ul nostru si alte recenzii benzi de alergat Everfit sau pareri in categorie sau folosind casuta de cautare, sau lasa un comentariu cu parerea ta mai jos, daca ai comandat deja benzi alergat bune la reducere pe eMag.

Gaseste cele mai bune benzi alergat bune pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Poti alege intre benzi de alergare magnetice la preturi mai ieftine, care folosesc puterea propriului corp pentru a deplasa covorul de alergare si benzile de alergare electrice.

Numarul de kilograme suportat este foarte important in alegerea unei benzi de alergare bune. Gasiti benzi de alergare ieftine si benzi de alergat la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria benzi alergare second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Cauta Banda de alergare EVERFIT TFK 700, Putere Maxima 3.75 CP, Suprafata de alergare 50 / 141 cm, Inclinatie Electrica, FIltru EMC Pliabila recenzie la reducere de Black Friday 2022.