Aparat Arcade joc divertisment Street Fighter: vezi pareri Aparat Arcade joc divertisment Street Fighter si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia consolei de gaming si vezi console jocuri bune si ieftine.

Reduceri Aparat Arcade joc divertisment Street Fighter: cauti un pret ieftin? Aparat Arcade joc divertisment Street Fighter are pretul de 3998 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Momentan are reducere de 10% pe https://www.emag.ro/aparat-arcade-joc-divertisment-street-fighter-sf123/pd/DD9GY0BBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Aparatul Arcade va ofera o experienta unica de a retraii bucuria copilariei oferindu-va o replica identica dupa aparatele de jocuri mecanice foarte populare din anii 80-90 cu care am copilarit. Aparatele Arcade va aduc o lista de 815 jocuri cu cele mai populare titluri cum ar fi: Street Fighter, King of Fighters, Art of Fighting, Metal Slug, Cadillacs and Dinosaurs, Pac-Man, Space Invaders, Donkey Kong, Double Dragon, Knights of the Round, Aero Fighters si multe alte titluri. Aparatul este foarte usor de utilizat cu un video de prezentare pentru fiecare joc, acesta are un meniu simplu in care puteti ajusta dificultatea jocului,numarul creditelor si multe altele. Piesele sunt de calitate inalta cu o rezistenta sporita la lovituri si folosire intensa. Sunt fabricate din MDF laminat cu grosimea de 18mm, autocolant printat laminat lucios rezistent la uzura si apa si margine PVC care le ofera un aspect curat si o rezistenta sporita. Specificatii: -placa multigame JAMMA contine 815 jocuri -monitor LED 24″ -joystick American style -butoane concave American style -boxe 2x20w cu control al volumului -buton on / off -sursa alimentare cu racire pasiva -luminiat LED pentru o durata de viata sporita si un consum redus de energie -Iluminare sub aparat cu LED-uri albe -ecran de protectie Plexiglas 5mm -margini PVC (cant in T) pentru protectie si un finisaj aratos -autocolant printat laminat lucios rezistent la uzura si apa -picioare reglabile -roti pentru a fi transportat mai usor -usita spate pentru acces usor -panou de butone rabatabil pentru acces facil la butoane si fire

CARACTERISTICI GENERALE

Tip consola Hardware
Platforma Nintendo
Culoare Multicolor

SPECIFICATII TEHNICE

Unitate optica Fara unitate optica
Capacitate stocare 1 MB

Click aici pentru comanda

Cauta Aparat Arcade joc divertisment Street Fighter la reducere de Black Friday 2022.